Toegang

Bestuur en commissies

Jiba afhangbord
 Tanja de Pee  Algemeen  2197x gelezen
Beste leden, Zoals jullie misschien al gezien hebben werkt het Jiba afhangbord weer.

Vanaf heden kun je dan ook afhangen middels het Jiba afhangbord maar ook nog op de “ouderwetse” manier door middel van afhangen met je pasje.

Zodra in het nieuwe jaar iedereen weer een nieuw pasje heeft gekregen voor het jaar 2012, gaan we definitief gebruik maken van het elektronisch afhangen en zal het afhangen met het pasje niet meer mogelijk zijn. Om iedereen te laten wennen kun je tot die tijd kiezen welke optie je neemt.

Let hierbij wel op dat je niet dubbel afhangt op eenzelfde tijd.

Deze week zal er ook een korte instructie komen te hangen in de hal naast het Jiba afhangbord op welke manier je een baan kunt reserveren.

Voorlopig hebben we ervoor gekozen dat je alleen kunt afhangen in de hal van de kantine en niet thuis achter je PC. De inlogcodes die in het verleden zijn uitgereikt heb je dus voorlopig niet nodig.

Reserveren van een baan kan alleen als je minimaal 2 passen van spelers hebt die vrij gaan tennissen.

Ook kun je het e.e.a. nalezen over het digitaal afhangen op de website:

Mocht er zich een storing voordoen tijdens het afhangen sein even een bestuurslid in, zodat de storingsdienst gebeld kan worden.

Met sportieve groet,

Het bestuur van LTC Dreumel’75

donderdag 27 oktober 2011, 15:02 uur

Jiba afhangbord

Let hierbij wel op dat je niet dubbel afhangt op eenzelfde tijd.

Ook kun je het e.e.a. nalezen over het digitaal afhangen op de website:

Met sportieve groet,

Het bestuur van LTC Dreumel’75