Toegang

Dinsdag Racketavond
 Sander Kuijpers  Algemeen  223x gelezen

Beste Leden,

Vanwege het overweldigende succes van de Dinsdag Racketavond blijft deze tot nader order op de agenda staan.
Dus iedere dinsdag vanaf 19.30u zullen de banen beschikbaar zijn voor deze racketavond.

Heb je zin om een balletje te slaan en heb je even geen partner om te tennissen of wil je gewoon lekker met andere leden een balletje slaan dan ben je van harte welkom.

De kantine is tijdens de racketavond ook geopend voor een kop koffie of drankje.

Veel tennisplezier,

Bestuur LTC Dreumel´75