Toegang

Over vereniging
 Bestuur en commissies

Algemene informatie:

In 2018 bestaat de club 43 jaar.

We hebben ongeveer 185 leden, het is een club die gezelligheid hoog in het vaandel heeft staan. Er is ook gelegenheid om in het voor- en najaar in KNLTB -verband competitie te spelen.

Het tenniscomplex:

Het tenniscomplex ; 3  kunstgrasbanen (verlicht), een oefenveld en kantine.

Adres: Tennisclub LTC Dreumel'75 Nieuwstraat 8 6621 KV Dreumel.

Tennissen bij L.T.C Dreumel '75:

Een verenigingsjaar bij onze tennisclub is gelijk aan een kalenderjaar (1 januari tot en met 31 december). Er kan dagelijks vrij getennist worden. Tijdens de voor- en najaars competitie en tijdens een aantal toernooien zijn de banen voor een groot deel bezet. Woensdag is er een ochtend voor de dames, donderdag een middag voor de vutters en op disndag een racketavond.

Jeugd:

Ook de jeugd kan competitie spelen, op woensdag- en vrijdagmiddag en op zondag. Competitie in KNLTB-verband is mogelijk. De jeugdcommissie organiseert allerlei activiteiten.

Tennisles:

Tennisorganisatie Remi de Jager verzorgt de trainingen bij L.T.C. Dreumel '75. Bijna het gehele jaar is het mogelijk om tennislessen te volgen.

Eenieder die tennisles wil volgen, dient zich ook als lid in te schrijven bij onze vereniging.

Uiteraard is het altijd mogelijk om een proefles te volgen om te zien of tennissen wat voor je is, dit gaat altijd in overleg met de tennistrainer.

Voor meer informatie zie http://www.tennisorganisatieremidejager.nl/ of via nieuws op deze website.

Tarieven:

Contributie 2018 (inclusief KNLTB -contributie en ledenpas):

Aspirantleden   (zij die 1 januari 2018 13 jaar of jonger zijn) € 54,-

Juniorenleden   (zij die 1 januari 2018 13 jaar of ouder zijn) € 66,-

Junior/Seniorenleden   (zij die 1 januari 2018 17, 18 of 19 jaar zijn) € 90,-

Seniorenleden   (zij die 1 januari 2018 20 jaar of ouder zijn) € 180,-

Korting vrijwilliger (denk hierbij aan deelname in commissie, kantinediensten, onderhoudswerkzaamheden)  € 50,-

Borg sleutel €10,-

Inschrijfgeld €10,-

Gasten (max. 5 x per jaar) € 5,- per keer.

Tevens biedt de club de mogelijkheid om winter, zomer of competitielid te worden bij onze vereniging.

Tarieven (deel)lidmaatschap:

Winterlid (periode 1 nov - 28 feb) € 50,-

Zomerlid (periode 1 jun - 31 aug) € 50,-

Competitielid (mogelijkheid tot beperkt vrij tennissen buiten competitiedag) € 25,- per competitie.

Tarieven training:

Onder voorbehoud.

Lessen van 1 uur per week minimaal 4 personen per groep.

Senioren 17 lessen € 180,10 junioren 17 lessen € 130,10

Lid worden?

Bij L.T.C. Dreumel '75 is ieder lid welkom er kan op elk niveau gespeeld worden. Kom vrijblijvend langs om een kijkje te nemen, L.T.C. Dreumel '75 heeft voor jong en oud veel te bieden.

Wil je lid worden, download dan het aanmeldingsformulier op deze pagina. Vul het formulier in en stuur dit formulier samen met een recente pasfoto naar de ledenadministrateur Kanteel 18, 6621 EB Dreumel. Wil je de ledenadministrateur persoonlijk benaderen dan kun je haar bereiken op telefoonnummer 0487-572622.

Je bent van harte welkom bij onze vereniging.

Opzegging of wijziging van het lidmaatschap moeten uiterlijk voor 1 december schriftelijk worden doorgegeven aan de ledenadministratie.

Bij afmeldingen na 1 december van het jaar wordt een lidmaatschapsjaar in rekening gebracht.

Download bestanden
Aanmeldingsformulier lidmaatschap LTC dreumel 75 27 KB (1389x opgehaald)
 Over vereniging
 Lid worden?